Berufskleidung

Premii & distincţii

Cea mai bună fotografie PR a anului!

Distincție: Noi am realizat cea mai bună fotografie PR a anului!

La concursul pentru cea mai bună fotografie PR a anului, noi am ieșit învingători. Fotografia noastră a concurat cu 1.500 de aplicanți și a câștigat la râvnitul „PR-Bild Award“ două trofee: „Fotografia PR a anului“ și „Cea mai bună fotografie de produs“.


Baieti puternici la inaltimi ametitoare

Motivul câștigător reprezintă doi constructori în acțiune spectaculoasă pe o schelă la înălțime amețitoare. Unul stă culcat pe schelă, în timp ce celălalt zboară prin aer - peste tot este praf. MEWA a realizat această fotografie pentru râvnitul „PR-Bild Award“ – și a câștigat! La concursul organizat de dpa-Tochter news aktuell fotografia a câștigat premiul principal la categoria „Fotografia PR a anului“ și a punctat și la categoria „Cea mai bună fotografie de produs“. Concurența a fost mare: 1.500 de fotografii din Germania, Austria și Elveția au concurat pentru premiu.

Instantaneu cu mare efect

Curiozitatea: Fotografia a luat naștere „întâmplător“. De fapt, aparatul video a fost rotit sus pe schelă, ce trebuia să arate că noua noastră îmbrăcăminte DYNAMIC poate imita într-adevăr orice mișcare. În loc ca muncitorii să fie fotografiați în postura „clasică“ de lucru, scenariul prezintă un joc cu mingea cu acțiuni și salturi riscante. Ideea: Te poți bizui pe haina ta de lucru – ea face totul împreună cu tine. Fotografierea s-a făcut în timpul rotirii. Jann Klee a făcut înregistrările pentru prezentare. Totuși, imaginile erau atât de convingătoare și de hazlii, încât MEWA le-a folosit ca fotografii de presă. Cu mare succes! Noi ne bucurăm mult că mesajul nostru a funcționat atât de bine, încât noi am putut realiza un profit Marketing.