160547186.jpg

Consilierea clienţilor MEWA

Servicii individuale la 45 de sedii în Europa

Și MEWA este în apropierea dumneavoastră.

  • Întotdeauna în apropierea dumneavoastră.

    Noi vă consiliem direct la faţa locului, prin telefon sau prin e-mail – în 14 țări.

  • Întotdeauna cu promptitudine

    Angajaţii noştri calificaţi prin cunoştinţele şi experienţa lor întotdeauna au grijă să găsească cele mai bune soluţii pentru dumneavoastră.

  • Întotdeauna disponibili

    Întrebări, informaţii, formulare service – prin portalul nostru clienţi myMEWA aveţi acces la serviciile noastre 24 de ore din 24.

Un serviciu excelent este ceea ce oferă MEWA într-un mod unic şi cu succes. Pe asta se bizuie peste 188.000 de întreprinderi din toată Europa. Noi asigurăm haine de lucru MEWA la peste 1 milion de oameni și există în circuit aproape 1 miliard de cârpe de curățat. Pe lângă întreprinderi mici şi mijlocii, noi consiliem şi un număr mare de clienţi majori, asigurând și curățarea optimă a textilelor dumneavoastră cu instalații de mare putere.

Când vă consiliem, vorbim pe înțelesul dumneavoastră. Cu 45 de sedii în 14 ţări europene, noi suntem cât mai aproape de dumneavoastră. La noi nu vă așteaptă un Call-Center anonim cu parteneri de contact care se schimbă întotdeauna. În comparaţie cu alţi furnizori de servicii în domeniul textilelor, noi am format echipele noastre locale de consiliere a clienţilor, care se adaptează atât la nevoile dumneavoastră regionale, cât şi la cele specifice locului. De asemenea, noi am format echipe speciale, care se preocupă de nevoile specifice ale clienților noștri majori. Deoarece relația personală și de parteneriat de lungă durată cu toți clienții noștri reprezintă pentru MEWA una din valorile de bază.

Echipa dumneavoastră de consiliere va avea întotdeauna o viziune de ansamblu asupra situaţiei dumneavoastră privind aprovizionarea şi întotdeauna va putea reacţiona repede şi la obiect la dorinţele şi necesităţile dumneavoastră. De asemenea, şoferul de serviciu vă stă cu plăcere la dispoziţie la fiecare livrare cu sfatul şi ajutorul lui. Prin apropierea regională, noi asigurăm satisfacerea nevoilor dumneavoastră pe cele mai scurte căi și astfel puteți avea încredere maximă în siguranța asigurării serviciilor de către noi.